SALGSBETINGELSER 
 

Northerner har gjeldende betingelser for salg av alle produkter i vår nettbutikk til forbruker, som fremgår med din/kundens bestilling, gjennom et samlet avtalegrunnlag for kjøpet, som bekreftes gjennom en ordrebekreftelse.

For å kunne handle i vår nettbutikk, må du ha fylt 18 år.

Northerner i Norge, leverer kun til kunder i Norge.

Netthandelen er regulert under: Forbrukerkjøpsloven, Angrerettloven, Markedsføringsloven, Personopplysningsloven, E-handelsloven, og Kredittkjøpsloven.

Northerner Scandinavia, ønsker å gi våre kunder så riktig produktinformasjon som mulig. Men allikevel kan det forekomme skrivefeil eller annet på vår nettside, som vi må ta forbehold om. Endringer i denne dokumentasjonen kan bli endret, uten forvarsel.

Legitimasjonskrav

Northerner selger hovedsakelig produkter som er underlagt 18 års aldersgrense. Skulle vi være i tvil om din alder, ser vi oss nødt til å forbeholde oss retten til å be om riktig dokumentasjon på alder.

Kanselering av ordre

Vi forbeholder også retten til å kunne kansellere din bestilling, eller deler av denne, dersom:

- Du er under 18 år

- Produktet selges ikke lenger, eller er trukket tilbake av en eller annen grunn

- Produktet er utsolgt, og vi får umiddelbart ikke ny leveranse av ulike grunner

- Produktet er lagt inn på nettsiden med graverende feil, mangler eller pris

- Myndighetene stopper salget, med grunnlag i ulike årsaker, eksempelvis nye lover, osv.

Kanselering av ordre

Kansellerer vi hele eller deler av din ordre, vil du få beskjed om det. Gjelder ikke kanseleringen spesielle begrunnelser som berører de lover og regler vi er underlagt, vil du sammen med informasjonen få vite hva vi kan tilby som erstatning, der vi har mulighet.

Personvern

Når du registrerer deg som kunde hos Northerner Scandinavia, vil all kundeinformasjon sikres og oppbevares i henhold til norsk lov. Din kundeinformasjon vill ikke bli delt eller solgt til en tredje part.

Northerner er ansvarlig for alle transaksjoner gjennom nettbutikken. Når du betaler med kort hos oss håndteres betalingen og dine kredittkortopplysninger konfidensielt, og føres gjennom strenge sikkerhetstiltak.

Når du har registrert din E-post adresse, vil vi ikke sende ut E-post utenom at det er nødvendig, eller at du selv ønsker nyhetsbrev. Alt annet innen E-post, må du gi oss samtykke til.

Personvern utdypes mer under «personvern»

Betaling

Vi tilbyr for tiden to betalingsmåter, men merk deg at vi ikke sender ut, eller leverer ut varer a konto, eller på kreditt, eller før betalingstransaksjonen er gjennomført for den bestemte ordrebestillingen.

Vi bruker dessverre ikke Paypal, eller mottar kontant betaling.

Kredittkort:

Dette alternativet gir deg muligheten til å betale umiddelbart med kort på våre nettsider. Vi aksepterer Visa, Mastercard og American Express. For å sikre en sikker online betaling bruker vi tjenestene til PayEx **. Velg PayEx som betalingsmåte i kassen. Valutaen vi bruker på vår norske nettside er NOK. Dette betyr at alle kredittkort bestillinger tross valuta valgt på vår side vil bli belastet i NOK. Du vil være i stand til å se alle kostnader på fakturaen.

** PayEx er en full-service betaling leverandør basert i Norden. For mer informasjon om PayEx, besøk deres hjemmeside www.payex.com

Bankoverføring:

Du har muligheten til å betale via bankoverføring for bestillinger fra 250.00 NOK. Dette alternativet gjør at du kan overføre beløpet manuelt til oss, via din bank. Du vil motta betalingsinformasjon med bestillingsbekreftelsen. Så snart vi har mottatt betalingen din, vil bestilling bli godkjent og en faktura bekreftelse vil bli sendt til din e-post. Merk at dine produkter ikke vil bli sendt før pålegget er betalt.

Ikke glem å skrive inn ditt ordrenummer som referanse.

Husk at det kan forekomme ulike betalingsrutiner i de ulike bankene, når det gjelder innbetalingsfrist og overføringstid av betalinger til utlandet. Men, hovedsakelig fra Norge til Sverige, kan det være samme dag. Er du usikker, sjekk i din nettbank, eller direkte med din bank.

- Bankene har normalt innleveringsfrist før klokken 15:00, for transaksjoner samme dag

- Valutering Debet: Når pengene går ut av betalers konto

- Valutering Kreditt: Når pengene er hos mottakers bank

 

BETALINGSPROSEDYRE MED BANKOVERFØRING

- Kontoinnehaver er: Northerner Scandinavia AB

- Innbetalingen skjer i norsk valuta til valutakonto 51 482 959

- Her benytter man seg av følgende BIC/IBAN: HANDSESS / SE40 6000 0000 0000 5148 2959

- Adressen man kan benytte er: 6232 Gøteborg Sisjön

Oppgi ditt riktige ordrenummer på innbetalingen så den kommer til riktig kontoinnehaver

MERK AT: hvis du skriver feil ordrenummer, vil det komplisere din betaling og vareutsendelse. Dette er noe som vi har erfart ved flere anledninger, og husk at det er ditt ansvar å skrive inn riktig informasjon.

Frakt

Vi i Northerner gjør alt vi kan for å sende din ordre samme dag (mandag til fredag): hvis ordren og betaling er funnet i orden, og helst før klokken 12:00.  Ved andre forhold sendes pakken senest innen 48 timer, eller ved første virkedag etter en helg/helligdag.

Northerner benytter seg av Posten / Bring som har høyest kunnskap i nærmiljøene i vårt langstrakte land. Dette gjør vi for å sikre at kunden får sine varer. Kunden har to valgfrie sendealternativer:

- Sende som brevsending - vekt under to kilo. Denne sendingen kan ikke spores.

Sende som pakkesending - vekt fra 0-35 kilo. Denne sendingen kan spores.

Northerner har ingen henteordning ved vårt lager, alt sendes.

Fremsendingstid er normalt 1-3 virkedager, og på enkelte strekninger kan det være opptil 5 virkedager.

Normalt tar det 1 virkedag med små pakker på sentrale strøk, hvis den blir sendt dagen før, og under normale forhold.

Utleveringgjøres i postkassen med mindre pakker under 2 kilo. Pakker over 2 kg, og eller servicepakker med sporing, må man hente ut på postkontor (så lenge de finnes), Post i Butikk eller fra et landpostbud.

Posten/Bring opplyser om at det «kan oppstå» forsinkelser eller andre uforutsette hendelser, som man ikke kan forutse.

Hentefrister av pakker på et «postkontor», finner du her. http://www.posten.no/produkter-og-tjenester/pakker/hentefrister

Fått feil produkt

Vi er dessverre ikke feilfrie. Vårt lager pakker dine produkter manuelt, og derfor kan det jo hende at vi gjør en feil i denne prosessen. Skulle det være slik at varene du får tilsendt, ikke stemmer med det som står på din ordre av det du har bestilt, så ta kontakt med vår kundeservice.

Angrerettloven

Angrerettloven i Norge, gir deg full rett til å angre ditt kjøp. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette gjennom angrefristskjema. Angreretten gjelder ikke for tidsbestemte ytelser, der varer forringes raskt.

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet leveres tilbake med angrerettskjema og en nærmere opplysning om hvordan/hvorfor du benytter deg av angreretten. Forseglingen på produktet må ikke være brutt på noen måte. Sender kunden ved en feiltagelse, eller med hensikt, produktet i retur i nærheten av når holdbarhetsdato forfaller, eller har forfalt, gjelder ikke angreretten i henhold til tidsbestemte ytelser, som varer som forringes raskt.

Produktet skal i returpakken være i en tilnærmet tilstand, og riktig mengde, samt returneres i den originalemballasjen – som på det tidspunktet du mottok den av en annen person, eller hentet den på posten, eller tok den ut av postkassen eller liknende. Alle produkter som returneres, skal være oss i hende innen rimelig tid, som kan defineres som hurtigst mulig, da dette er ferskvarer.

Returforsendelse må betales av deg som mottar varen, eller den juridiske kunden. Her sitter også den som returnerer varen med all risikoen for transporten tilbake. Tilbakebetaling skal finne sted senest fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg, og funnet det i orden.

ADVARSEL: Denne tobakksvaren kan være helseskadelig og er avhengighetsskapende.

Nyhetsbrev

Kontakt Informasjon

Northerner Scandinavia NUF
Postboks 102
1802 Askim
Norge

Advarsel

This website uses cookies. By continuing to browse this website you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x