General White

Styrke:

Loading...

Beskrivelse

General White har en krydret tobakkssmak med en anelse av bergamot og hint av te, høy og lær. Snusposen har en vanlig størrelse, og er tør på overflaten med et fuktig innhold for en lav spyttsekresjon og en varig smaks utgivelse.

Detaljer
Produkt info:
Portion, White
Nikotin:
8 mg/g
Porsjonsvekt:
0.9 g
Fuktinnhold:
53.50 %
Merke:
General Snus av Swedish Match
For 1 Roll order:
10
Nettovekt:
21.6 g / 0.76 oz

Beskrivelse

General White har en krydret tobakkssmak med en anelse av bergamot og hint av te, høy og lær. Snusposen har en vanlig størrelse, og er tør på overflaten med et fuktig innhold for en lav spyttsekresjon og en varig smaks utgivelse.

Produktomtaler
Review by Northerner
General White Portion
Produsert av Swedish Match i Kungälv, Sverige. General White Portion kan klassifiseres som en hvit snustype. Det betyr at de ikke kjører snusporsjonen gjennom det siste fuktighetstrinnet i produksjonsprosessen som legger til mer fuktighet.

Denne produksjonsmåten gjør at materialet til snusposen holder seg tør, og det er et faktum at Swedish Match bruker det samme myke materialet på alle sine snusposer, og at snusposen har mer fuktighet enn vanlig snus. Dette gjør at snusposen virkelig er komfortable å ha under leppen bortimot over 2 timer, og smakene fremtrer fortere enn andre hvite snustyper.

Hver boks General White Portion inneholder 24 stykker ett grams porsjoner, som er formet i det unike "stjerne" mønsteret, som Swedish Match bruker kun for den beste snusen. Hver snusporsjon inneholder 8 mg nikotin.

Boksen er laget av grå plast med en etikett med General logo på lokket, som også omfatter et rom under logoen til brukte snusposer.

Swedish Match beskriver General White Portionssmaken som litt pepperaktig, med hint av sitrus skall og balansert tobakk, men vi føler at pepper og sitrussmakene står i sentrum.

Den pepperaktige smaken, kommer fra blandingen av forskjellig tobakk fra hele verden, og dette smelter sammen med bergamott som har aner fra sitron og grapefruktsmak. Saltet spiller også en viktig rolle i smaken, ettersom det forbedrer bergamott, og faktisk hjelper i å bringe ut smakene i tobakken.

Totalt sett er General White porsjonssnus en bra snus, med smaker som er helt spesiell.

Men, dette er hva vi smaker og syntes. Har du ikke prøvd General White Portion ennå, så legg til en boks eller to i din handlekurv, og gi oss en tilbakemelding på dine synspunkter, for det du tenker – er viktig for oss. Vi ser frem til å lese din omtale.
Northerner
This website uses cookies. By continuing to browse this website you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x

Meld meg på nyhetsbrevet