General White Mini

Styrke:

Loading...

Beskrivelse

General White Mini har en krydret tobakkssmak med aner av bergamot og hint av te, høy og lær. Dette er en litt mindre Snuspose, som er tør på overflaten med et fuktig innhold for en varig smaksutgivelse.

Detaljer
Produkt info:
Portion, White, Mini
Nikotin:
8 mg/g
Porsjonsvekt:
0.5 g
Fuktinnhold:
52.50 %
Merke:
General Snus av Swedish Match
For 1 Roll order:
5
Nettovekt:
10 g / 0.35 oz

Beskrivelse

General White Mini har en krydret tobakkssmak med aner av bergamot og hint av te, høy og lær. Dette er en litt mindre Snuspose, som er tør på overflaten med et fuktig innhold for en varig smaksutgivelse.

Produktomtaler
Review by Northerner
General White mini portion
Dette er en mini snusposeversjon av et meget kjent og klassisk snusmerke fra Sverige, dessuten er den veldig populær i Skandinavia. Den er klassifisert som en hvit mini snus.

Mini betyr at størrelsen på snusporsjonen er omtrent halvparten av en vanlig hvitt snuspose, som du kanskje husker, så betyr det at den hvite snusposen ikke går gjennom det siste produksjonstrinnet i produksjonsprosessen, der man legger til mer fuktighet.

Når man utelater dette trinnet, beholder snusposematerialet den opprinnelige hvite fargen, og samtidig blir snusen litt tørrere enn originalen, og smaker litt lysere. Snusposen former Swedish Match i en kileform, som gjør den mer komfortabel under leppen opp til 1 ½ time

Swedish Match pakker General White Mini i det tradisjonelle «stjerne» formede varemerket i boksen.

Hver General White Mini Portion inneholder ca. 4 mg av nikotin.

Som de fleste av Swedish Match mini snusposer, er boksen ganske kompakt, med et rom under logoen i lokket, til brukte snusposer.

Snussmaken til General White Mini er ekstremt populær i Skandinavia. Den smaker som litt jordaktig og pepperaktig tobakk, sitrus og salt, som er tradisjonelle svenske smaker. Dette er hva Swedish Match beskriver på en prikk.

Blandingen av 20 forskjellige tobakker, skaper en dominerende pepperaktig smak, med hint av lær og jord, og en sitron grapefrukt smak (bergamott) i bakgrunnen, med bare et snev av salt som runder ut denne klassiske snussmaken.

Vi føler at de snusere som liker Generelt White, vil også like Generelt White Mini, da den er litt mer diskret, og et noe lavere nikotininnhold, om man ønsker det.

Men, dette er hva vi smaker og syntes. Har du ikke prøvd General White Mini porsjonssnus ennå, så gjør som de andre, og legg til en boks eller to i din handlekurv, og gi oss en tilbakemelding på dine synspunkter, for det du tenker – er viktig for oss. Vi ser frem til å lese din omtale.
Northerner
This website uses cookies. By continuing to browse this website you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x

Meld meg på nyhetsbrevet