General White Strong

Styrke:

Loading...

Beskrivelse

Sterk snus med den klassiske General smaken, og en fyldig tobakkskarakter. Snusposen har en vanlig størrelse, og er tør på overflaten med et fuktig innhold for en lav spyttsekresjon og en varig smaks utgivelse.

Detaljer
Produkt info:
Portion, White
Nikotin:
12 mg/g
Porsjonsvekt:
0.9 g
Fuktinnhold:
53.5 %
Merke:
General Snus av Swedish Match
For 1 Roll order:
5
Nettovekt:
21.6 g / 0.76 oz

Beskrivelse

Sterk snus med den klassiske General smaken, og en fyldig tobakkskarakter. Snusposen har en vanlig størrelse, og er tør på overflaten med et fuktig innhold for en lav spyttsekresjon og en varig smaks utgivelse.

Produktomtaler
Review by Northerner
General Strong White Portion
Lansert i 2008 og laget av Swedish Match i Kungälv, Sverige. General Strong White Portion er den første i en lang rekke av snus, som hevet standarden til et høyere nikotininnhold i snusen.

Generelt Strong er klassifisert som en hvit porsjonssnus som betyr at delene ikke går gjennom et ekstra trinn som legger litt mer fuktighet.
Ved å ikke gå gjennom dette trinnet, vil materialet på snusposen, opprettholde sin opprinnelige hvite farge, samtidig kan snusposen være litt tørrere enn en vanlig snustype. Swedish Match bruker det samme myke materiale til snusposen, som de bruker til alle sine snusporsjoner. Dermed blir snusporsjoen mer komfortabel når den ligger under leppen i ca. 2 timer.

Hver boks General Strong White inneholder 24 stykker, ett grams snusporsjoner. som er formet i det unike "stjerne" mønsteret, som Swedish Match bruker kun for den beste snusen. Hver snusporsjon inneholder har 11 mg nikotin, som er ca. 35 % høyere enn sine søsken i Generelt White familien.

Boksen er laget av grå plast med en papiretikett med en nysgjerrig beskrivelse på den på lokket, som også omfatter et rom under logoen til brukte snusposer. Denne beskrivelsen er i «en norsk utgave».

Mens General Strong White er laget i Sverige, ble den først gitt ut i Norge av to hovedgrunner. Den første er at det utenfor Sverige, og Norge det største markedet for svensk snus. Den andre grunnen er at nordmenn etterspurte en snus med sterkere nikotininnhold, og Swedish Match svarte dem ved å innføre Generelt Sterk.

Snussmaken til General Strong White er generell og klassisk. Den har de samme smakene av håndvalgt tobakk fra hele verden, og sitron som er i General White, er også tilstede i General Strong White Portion, med tillegg av en pepperaktige toner, og en liten brennende følelse på baksiden av halsen, som er normalt ved et høyere nikotininnhold. Alt i alt kombinerer General Strong White Portion, alle de tradisjonelle smakene som vi liker med General, og med det ekstra tilskuddet av 11 mg nikotin.

Vi mener å tro at General Strong White Portion er en flott snus for de som ønsker å utforske eller bruke snus med en høyere nikotinmengde.

Men, dette er hva vi smaker og syntes. Har du ikke prøvd General Strong White Portion ennå, så gjør som de andre, og legg til en boks eller to i din handlekurv, og gi oss en tilbakemelding på dine synspunkter, for det du tenker – er viktig for oss. Vi ser frem til å lese din omtale.
Northerner
This website uses cookies. By continuing to browse this website you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x

Meld meg på nyhetsbrevet