General Original

Styrke:

Loading...

Beskrivelse

General Portion har en krydret tobakkssmak med aner av bergamott og hint av te, høy og lær. Snusposen har vanlig størrelse, og er fuktig på overflaten for en rask og sterk smaksopplevelse.

Detaljer
Produkt info:
Portion
Nikotin:
8.5 mg/g
Porsjonsvekt:
1 g
Fuktinnhold:
51 %
Merke:
General Snus av Swedish Match
For 1 Roll order:
10
Nettovekt:
21.6 g / 0.76 oz

Beskrivelse

General Portion har en krydret tobakkssmak med aner av bergamott og hint av te, høy og lær. Snusposen har vanlig størrelse, og er fuktig på overflaten for en rask og sterk smaksopplevelse.

Produktomtaler
Review by Northerner
General Portion
Introdusert i 1985 av Swedish Match, og er et av de mest populære merkene i Sverige.

General Portion er klassifisert som en vanlig snustype, som betyr at hver enkelt går gjennom et siste trinn i produksjonsprosessen som legger litt mer fuktighet til hvert som hjelpemidler smakene i snus for å gifte seg sammen og slipper den raskere i leppen.

Snusposematerialet som Swedish Match bruker, er det samme myke teposemateriale de bruker på alle sine snusposetyper, og er behagelig å ha under leppen i over to timer.

Hver boks med General snusporsjon, har 24 snusposer på et gram hver, samt 8 mg nikotin.

Boksen er laget av sort plast med en matt tekstur, og den klassiske Generelt logoen er festet til lokket. Dessuten har de laget et praktisk rom i lokket til brukte snusposer.

General er også kjent som General Original, og smaken er akkurat det. Originaliteten kommer fra den håndplukkede tobakken fra steder som Honduras, Afrika, Nicaragua og USA og flere andre steder. Dette gir smaken en jordaktig og læraktige nyanser, og med litt pepperaktig og salt i bakgrunnen.

Det andre smakelementet er sitron. Ikke bergamott som de fleste svenske snusmerkene har, men sitron. Den subtile sitronsmaken forbedrer de jordnære smakene i snusen, mens du kjenner et snev av bitterhet, som får peppersmaken til å skinne gjennom. Den subtile sitron og salte smaken, sammen med tobakk og peppersmakene, skaper en smak som er tydelig for General sin snussmak.

Vi tror at General virkelig er unik, og dette er hva vi smaker og syntes. Hvis du ikke har prøvd General Portion ennå, så gjør som de andre, og legg til en boks eller to i din handlekurv, og gi oss en tilbakemelding på dine synspunkter, for det du tenker – er viktig for oss. Vi ser frem til å lese din omtale.
Northerner
This website uses cookies. By continuing to browse this website you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x

Meld meg på nyhetsbrevet