General Xtra Strong Loose

Styrke:

Loading...

Beskrivelse

General Extra Strong Loose har en tung og krydret tobakk smak, med anelse av bergamott og hint av te, høy og lær. Dette er en fuktig løs snus, som gjør den lett å bake til en valgfri størrelse, og gir deg en rask og sterk smaksutgivelse.

Detaljer
Produkt info:
Løs
Nikotin:
12 mg/g
Fuktinnhold:
58 %
Merke:
General Snus av Swedish Match
For 1 Roll order:
5
Nettovekt:
42 g / 1.48 oz

Beskrivelse

General Extra Strong Loose har en tung og krydret tobakk smak, med anelse av bergamott og hint av te, høy og lær. Dette er en fuktig løs snus, som gjør den lett å bake til en valgfri størrelse, og gir deg en rask og sterk smaksutgivelse.

Produktomtaler
Review by Northerner
General Extra Strong Loose
Introdusert i 2009, og laget av Swedish Match i Göteborg, Sverige. General Extra Strong Loose er klassifisert som en snustype med en middels styrke, det vil si at tobakken ikke er alt for grovkuttet, men allikevel ikke så mye som den pulveraktige snustypen. Derfor er den lett å forme enten med et verktøy, eller håndbake. Den prillaen vi laget med et verktøy, varer lengere enn den vi laget for hånd. Begge varte så lenge som 2 timer, og med lite degradering fra snusen.

Hver boks General Extra Strong Loose inneholder 45 gram snus, med et nikotininnhold på 13 mg per gram.

General Extra Strong Loose har en unik snusboks, i det faktum at Swedish Match er en av de få snus produsentene som fortsatt foretrekker pappbunn i sine bokser, med et gullfarget plastlokk. Lokket er med på å gjøre snusboksen ganske tett, og forårsaker ikke et uhell med at lokket løsner i lommen. Dessuten holder den snusen ganske fersk over tid, på grunn av det tynne laget av voks som er i bunnen av boksen.

Den har den samme varemerkesmaken av tobakk, salt og sitron, som er funnet i General Loose, er også i General Extra Strong Loose. De viktigste smakene er av håndplukket tobakk fra hele verden, og et røykfylt element som er unikt for General Extra Strong Loose. Denne røyksmaken gir snusen en subtil sødme, som blander seg godt med tobakk og sitron. Svart pepper smaken er bare en bakgrunns smak sammen med salt.

Den gir en liten brannfølelse bakerst i halsen. Det er fra det høye Nikotininnholdet, og finnes i all snus med nikotin nivåer over 14 mg. I forhold til sine andre søsken, har General Extra Strong Loose de samme smakene, men litt mildere. Dette skyldes et lavere saltinnhold.

Dette er hva vi syntes om smaken og produktet. Derfor ønsker vi å få vite hva du mener. Så, prøv en General Extra Strong Loose ved din neste bestilling, og skrive en anmeldelse av din egen opplevelse, og fortell oss hva du synes om smaken og produktet. Vi ser frem til å lese den.
Northerner
This website uses cookies. By continuing to browse this website you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x

Meld meg på nyhetsbrevet